Jobba hos oss

Som en del av DigiLek får du möjligheten att gå med i täten för en helt ny utveckling inom barn och ungas starkt föränderliga medialandskap. Vi arbetar i ett väldigt stort nätverk av eldsjälar. Från beslutsfattare i stora organisationer till volontärer som ser vikten av att engagera sig i den folkrörelse som vi bidrar till. Om du vill utveckla dina passioner och driv inom detta område har du mycket stora möjligheter att utvecklas med oss.

Lediga jobb just nu

Praktik Onlinemarknadsföring

Copywriting och SEO.
Du kommer främst att arbeta med att driva trafik till våra sajt, både genom befintliga tillvägagångssätt samt genom egna kreativa lösningar.

Praktik Skribent

Som skribent kommer du skriva artiklar, göra intervjuer och reportage med fokus på DigiLeks nyhetsportal och våra sociala medier.

Praktik Webbkommunikatör inr. sociala medier

Arbetsuppgifterna under praktiken som webbkommunikatör inriktning sociala medier är fokuserade till att vidareutveckla och ansvara över våra sociala medier.

Spontanansökan

Brinner du starkt för våra sakfrågor men hittar inte en tjänst som passar? Skicka då oss en spontanansökan. Vi håller alltid ett öga öppet för nya former av talanger.
Skicka ett mail till hej@digilek.se

Scroll to top